Юрген Клоп заплаши по доста забавен начин своя колега Брендън

...
Юрген Клоп заплаши по доста забавен начин своя колега Брендън
Коментари Харесай

Клоп със забавна заплаха към Роджърс: Няма да си платя наема!

Юрген Клоп заплаши по много занимателен метод своя сътрудник Брендън Роджърс в опита си да стимулира Роджърс и неговия Лестър да създадат услуга на мърсисайдци, взимайки точки в мача си против Манчестър Сити.

Ливърпул се нуждае от неточност на Сити в оставащите три мача, в случай че желае да стигне до по този начин мечтаната купа на Англия, а в тази борба Клопо е подготвен да стигне до...забавяне на заплащането на наема си. Както е известно, Клоп живее чартърен в къщата на Роджърс в Ливърпул, тъй че всеки месец германецът заплаща на някогашния управител на мърсисайдци.

Клопо бе запитан, дали би стигнал до любопитните ограничения, в случай че Лестър не успее да вземе нещо от мача идващия понеделник. "Мога ли? В Германия това не е допустимо, само че в случай че е допустимо в Англия, ми кажете! "

"Те би трябвало да свършат своята работа, а ние нашата. Наистина нямам проблем с това. Щастлив съм от обстановката. "

"Още нищо не е завършило. Добре съм, тъй като ми харесва по какъв начин момчетата реагират. Сякаш е орис, в случай че някой желае да сме първенци, ще сме първенци. Ако не, няма. Но момчетата няма да бъдат повода по отрицателен метод. "

Клоп за Роджърс: Добре, че не е в Евертън, щеше да ми вземе къщата
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР