Юрген Клоп не крие симпатиите си към Джуд Белингам и

...
Юрген Клоп не крие симпатиите си към Джуд Белингам и
Коментари Харесай

Клоп: Белингам е на 19 години, а играе като 29-годишен

Юрген Клоп не крие благосклонностите си към Джуд Белингам и би желал да го притегли в Ливърпул. Английският национал е единствено на 19 години, само че за Борусия (Дортмунд) ще е доста мъчно да го задържи още един сезон.

“Не ми се приказва за пари, когато приказваме за футболист като Джуд. Той просто е извънреден ”, разяснява Клоп, представен от “Скай Спортс ”.

“Ако попитате някого, който си няма концепция от футбол, или пък се интересува, само че не е следил нещата известно време, на какъв брой години съгласно него е Белингам, не считам, че ще е даже близо с отговора си. Би споделил 28-29 години, тъй като той играе като умел футболист. Джуд направи необикновено международно състезание ”, добави наставникът на мърсисайдци.

“Смятам, че в случай че всички ние желаеме да му създадем услуга, тогава би трябвало да приказваме по-малко за пари. Нека да не се опитваме да стопираме развиването му ”, сподели още Клоп по адрес на Белингам.

Интересът към англичанина е голям - както от клубове от Премиър лийг, по този начин и от Реал Мадрид.
 Белингам към този момент е направил избора си за нов тим от лятото Белингам към този момент е направил избора си за нов тим от лятото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР