Юрген Клоп не е сигурен кога и дали отново ще

...
Юрген Клоп не е сигурен кога и дали отново ще
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Дали ще съм пак треньор? По-скоро не

Юрген Клоп не е сигурен по кое време и дали още веднъж ще работи като футболен управител, откакто през днешния ден разгласи решението си да напусне Ливърпул след края на сезона. Германецът обаче е сигурен, че в никакъв случай няма да води различен тим в Англия. Освен това той е безапелационен, че най-малко една година няма да поема различен клубен или народен тим.

„ В един съвършен свят не бих споделил на никого нищо до края на сезон, бих спечелил всичко и по-късно бих се сбогувал. Това обаче не е допустимо. В света, в който живеем, не е допустимо да пазим такива неща в загадка. Може би е изненада, че успяхме да го запазим в загадка до момента. Има толкоз доста неща, които са повлияни от него, изключително в персонален проект. Хората от моя екип би трябвало да знаят овреме – и изключително клубът, който би трябвало да възнамерява нещата.

Никой не знае какво ще случи в бъдеще, само че основата е добра. Този тим е добър. Ако преди 10 години бяхте помолили по-младата ми версия да поеме този тим, щях да мина през тухлена стена, с цел да го направя. За страдание, правя тази работа от 24 години и идва миг, в който имаш потребност да погледнеш какъв е животът в действителност, тъй като не знам. Просто не знам И би трябвало да схвана преди да е станало прекомерно късно за мен. Трябва да опитам. Когато подписах новия контракт, което не бе толкоз от дълго време, бях на върха на щастието. Единственото нещо, което не знаех и подцених, беше фактът, че моят източник на сила не е безконечен, тъй като в никакъв случай не съм имал този проблем. И когато разбрах това, тогава трябваше да кажа на хората. Това е, което дължа на всички вас.

Ако в този момент ме попитате дали ще работя в миналото като управител още веднъж, бих споделил „ не “. Но явно не знам по какъв начин ще се усещам, тъй като в никакъв случай не съм бил в такава обстановка. Това, което знам сигурно, е, че в никакъв случай, в никакъв случай няма да ръководя различен клуб в Англия с изключение на Ливърпул. Това не е допустимо.

Разбира се, познавам себе си, не мога просто да седнал съм. Може би ще намеря нещо друго за правене. Но няма да повеждам клубен или народен тим най-малко една година. Това не е допустимо, не мога и не желая. Това е всичко ", съобщи Клоп в обстойно изявление, оповестено на уеб страницата на Ливърпул.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР