Юрген Клоп изпрати специално съобщение до Върджил ван Дайк, след

...
Юрген Клоп изпрати специално съобщение до Върджил ван Дайк, след
Коментари Харесай

Клоп за наградата на Ван Дайк: Знаех, че ти си човекът!

Юрген Клоп изпрати особено известие до Върджил ван Дайк, откакто бранителят бе награден за „ Най-добър играч” за сезон 2018/19 в неделя вечерта. Холандският национал прибра премията, откакто неговият сътрудник Мохамед Салах победи през предходната година на гала в Лондон след звездния сезон, който прави в сърцето на защитата на „ червените”.

Ван Дайк срещна съпротивата на различен собствен съотборник – Садио Мане, както и триото от Манчестър Сити Серхио Агуеро, Бернардо Силва и Рахийм Стърлинг. Плеймейкърът на Челси Еден Азар акумулира Топ 5.

Именно Клоп загуби Ван Дайк от Саутхемптън през януари 2018-а година, споделяйки, че неговият №4 е „ човекът” във видеосъобщение по време на церемонията.

„ Изключително съм горделив, че за втора поредна година мога да приказвам за превъзходен състезател, който печели премията, Върджил. Кой може да си показа, когато той беше млад футболист в Холандия, че ще стане толкоз огромен състезател? Сега целият свят е вперил погледите си в теб и съм благополучен, тъй като аз съм съдействал най-малко малко за теб в развиването ти. Ще ми се аз да съм отговорен напълно, само че несъмнено не е по този начин. Той към този момент бе приключен състезател, когато го закупихме от Саутхемптън”, започва Клоп.

„ Всичко е до работата. От първия миг, в който имахме опцията да работим дружно, знаех, че ти си индивидът – изключително през този сезон”.

„ Мога да кажа същото за Садио, Андрю и Трент, тъй като те знаят, че в този миг имаме специфична група играчи, които са дружно. Именно качеството, което имате ни спомага да вършим този сезон. Заслужихте премиите си, без никакво подозрение, само че аз мисля, че трябваше да има още три, четири, пет, шест или повече футболисти от тима на Ливърпул. Все отново и Сити играе добър сезон, тъй че е хубаво да има играчи и от техния тим”, приключи с усмивка Юрген Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР