Юрген Клоп даде редовната си прескоференция преди кръга във Висшата

...
Юрген Клоп даде редовната си прескоференция преди кръга във Висшата
Коментари Харесай

Клоп обяви кои играчи се завръщат и кои остават аут

Юрген Клоп даде постоянната си прескоференция преди кръга във Висшата лига. Ливърпул ще е хазаин на Лийдс в утрешния ден, като мачът е с начален час 21:45 и може да го гледате онлайн по DIEMA SPORT 2.

" Глобата е сериозна, само че чух, че ще бъдат вложени за специфична идея. Нямах червен картон до момента. Не се усещам благополучен или задоволен, просто чаках наказването.  С Хендерсън би трябвало да изчакаме, защото почувства болежка в последния мач. Надявам се да е добре. Тиаго е окей и възобнови тренировки, ще бъде на линия за Лийдс.

Прекалено е рано за Наби Кейта и Матип. Не би трябвало да питате за Диого Жота и Луис Диас за известно време. Артур Мело ще остане при нас, без значение, че има дългосромна травма. Далече е от завръщане, само че няма да прекъснем контракта му през януари.

Откакто Харви играе за първия тим е необикновен. Сега, в тим, който не е в съвършена обстановка, той демонстрира неизменност. Това е добре за него и за нас. Дарвин има необикновен капацитет. Вълнуващо е. Скоростта му, отношението му, той в действителност работи доста. Всичко може да се учи и да се усъвършенства при него. Спечелихме последните четири мача в групата ни в Шампионската лига и се класирахме, това е значимото ", показа немският експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР