Юп Хайнкес се радва да може да използва Роберт Левандовски

...
Юп Хайнкес се радва да може да използва Роберт Левандовски
Коментари Харесай

Левандовски е сред тримата най-добри нападатели в света, вярва наставникът на Байерн

Юп Хайнкес се радва да може да употребява Роберт Левандовски при следващото си завръщане в Байерн (Мюнхен). Полякът дойде в клуба година след предходното овакантяване на немския експерт.

“Роберт е в топ 3 на централните нападатели в света. За страдание обаче в последно време той изпитва болки и не играе на 100%. Надявам се да можем да го използваме пълноценно през втората част на сезона”, съобщи Хайнкес преди дуела против Борусия (Дортмунд) от 1/8-финалите за Купата на Германия, който е в сряда в Мюнхен.
Pokalknaller „ mit allen Zutaten “ zum Jahresabschluss.
https://t.co/gY9r4JS1hR #FCBBVB #packmas #FCBayern #MiaSanMia pic.twitter.com/10HR4dtQnU
— FC Bayern München (@FCBayern) December 19, 2017

72-годишният ментор се изрече ласкаво и за Кингсли Коман, който е един от най-прогресиращите играчи в Байерн от лятото насам. “Той към този момент приказва немски на положително равнище и като цяло се интегрира в тима. Все още е млад, с извънреден капацитет е и имам вяра, че ще става все по-добър с времето”, счита треньорът.



За дербито на “Алианц Арена” Хайнкес няма да може да разчита на Ариен Робен, който едвам през вчерашния ден възобнови пълноценни тренировки след следващата си контузия. Бундеслига 17 кръг, събота 16 декември  Щутгарт 0:1краен резулат  Байерн (Мюнхен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР