Юношите старша възраст на Черно море са на точка от

...
Юношите старша възраст на Черно море са на точка от
Коментари Харесай

Черно море на точка от исторически трофей при U19

Юношите старша възраст на Черно море са на точка от шампионската купа в Елитната група до 19 години. "Моряците " на Мартин Христов одобряват отбора на ЦСКА този петък от 18 часа на стадион "Корабостроител " и в случай че не изгубят срещата си против "армейците ", ще побеждават с купата за сезон 2018/2019 година, кръг преди края на шампионата.

Варненци са с актив от 70 точки, с пет преди втория Септември и 8 от третия Лудогорец. Шампионският трофей ще е исторически за академията на Черно море, защото от самото основаване на Елитните групи преди близо 10 години "моряците " не са печелили шампионата.

До този миг "зелено-бялата " варненска школа има на сметката си едно второ място и две трети при 19-годишните. Със сребърни медали приключиха родените през 1994 година гении, водени от Тодор Каменов (сезон 2012/13 г.). Бронзовите тимове са родените през 1995 година с ментор Станислав Стоянов (сезон 2013/14 г.)и през предходната акция (родени 1999 г.) футболисти, водени от Николай Кънчев.

Така, при даже и непълен триумф в петък, Черно море ще е новият първенец на Бълагрия при U19 и незабавно след срещата ще получи Купата и златните медали от БФС.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР