Юношите на ЦСКА-София, родени през 2004 година, ще премерят сили

...
Юношите на ЦСКА-София, родени през 2004 година, ще премерят сили
Коментари Харесай

Юношите на ЦСКА-София ще мерят сили с връстниците си от Бенфика

Юношите на ЦСКА-София, родени през 2004 година, ще премерят сили с връстниците си от португалския гранд Бенфика в мощния интернационален шампионат " Купите на община Благоевград ".

Ето какво оповестяват " алените " на формалната си страница:

Юношите на ЦСКА, родени през 2004 година, ще премерят сили с връстниците си от португалския гранд Бенфика в мощния интернационален шампионат " Купите на община Благоевград ". Надпреврата ще се организира в югозападния град от 27 август до 2 септември, осведоми cska.bg.

Заедно с ЦСКА и Бенфика, в група " Б " са още домакините от Пирин и сръбския Войводина (Нови Сад). В група " А " попаднаха Славия, Апоел (Никозия), Цървена звезда (Белград) и Динамо (Загреб).

Програма на ЦСКА в шампионата:

28 август, вторник
09:00 часа - ЦСКА - Пирин

29 август, сряда
09:00 часа - Войводина - ЦСКА

30 август, четвъртък
10:30 часа - Бенфика - ЦСКА

Двубоите от груповата фаза ще се играят на терените в село Рилци, а срещите от елиминационната фаза ще се проведат на стадион " Христо Ботев ". На 31 август ще се състоят полуфиналите, където първите два тима от групите ще се изправят един против различен на кръст.

Заради присъединяване в шампионата, първият мач от Елитната група до 15 години против Спартак в Плевен е отсрочен и момчетата на Атанас Борносузов ще се изправят против противника си на 4 септември от 17:00 часа. Във втория кръг гениите на " алените " ще одобряват Черноморец (Бургас) на 9 август в 11:00 часа, а по-късно ЦСКА U15 ще пътува до Добрич за мач против Добруджа на 16 август от 11:00 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР