Юношите на ЦСКА-София, родени през 2004 година, победиха Ботев (Враца)

...
Юношите на ЦСКА-София, родени през 2004 година, победиха Ботев (Враца)
Коментари Харесай

Юношите на ЦСКА-София разгромиха Ботев , стягат се за силен турнир в България

Юношите на ЦСКА-София, родени през 2004 година, победиха Ботев (Враца) с 8:1 в дуел от XXVII кръг на Елитната група до 15 години, който се игра на изкуствения терен във ВТУ " Тодор Каблешков ", оповестява формалният уебсайт на отбора.

Червените водеха с 4:0 на почивката след попадения на Росен Маринов, Йоан Лозанов и две на Георги Чорбаджийски. На старта на втората част Павел Жабов се разписа за 5:0, а гостите означиха за 5:1 в 46-та минута. До края на срещата точни бяха Иван Аврамов, Мартин Влаевски и Ясен Цеков.

Утре ЦСКА-София отпътува за Сопот, където ще взе участие в един от най-престижните шампионати в България - " Meet the world ", който ще се организира до неделя (9 - 12 май) в Сопот. Победителят от конкуренцията ще пътува за Швеция през лятото и ще се включи в неофициалното международно клубно състезание за деца " Готия къп ". Освен алените, в шампионата присъединяване ще вземат още седем тима - Лудогорец, Славия, Черно море, Локомотив Пд, Ботев Пд, Берое и домакините от Металик Сопот.

фотография: cska.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР