Юношите на ЦСКА, родени през 2004 година, ще премерят сили

...
Юношите на ЦСКА, родени през 2004 година, ще премерят сили
Коментари Харесай

Юноши на ЦСКА ще мерят сили с Бенфика в силен турнир

Юношите на ЦСКА, родени през 2004 година, ще премерят сили с връстниците си от португалския гранд Бенфика в мощния интернационален шампионат " Купите на община Благоевград ". Надпреврата ще се организира в югозападния град от 27 август до 2 септември.

Заедно с ЦСКА и Бенфика, в Група " Б " са още домакините от Пирин и сръбския Войводина (Нови Сад). В Група " А " попаднаха Славия, Апоел (Никозия), Цървена звезда (Белград) и Динамо (Загреб), оповестяват на уеб страницата си " алените ".

Програма на ЦСКА в шампионата:

28 август, вторник

09:00 часа - ЦСКА - Пирин

29 август, сряда

09:00 часа - Войводина - ЦСКА

30 август, четвъртък

10:30 часа - Бенфика - ЦСКА

 Юношите на ЦСКА биха Ботев за Купата на БФС
Юношите на ЦСКА биха Ботев за Купата на БФС

Набор 2004 завоюва първия мач от полуфиналите на шампионата

Двубоите от груповата фаза ще се играят на терените в село Рилци, а срещите от елиминационната фаза ще се проведат на стадион " Христо Ботев ". На 31 август ще се състоят полуфиналите, където първите два тима от групите ще се изправят един против различен на кръст.

Заради присъединяване в шампионата, първият мач от Елитната група до 15 години против Спартак в Плевен е отсрочен и момчетата на Атанас Борносузов ще се изправят против противника си на 4 септември от 17:00 часа. Във втория кръг отборът ни ще одобри Черноморец (Бургас) на 9 август в 11:00 часа, а по-късно ЦСКА U15 ще пътува до Добрич за мач против Добруджа на 16 август от 11:00 часа, допълват от клуба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР