Юношите на Тотнъм са добра алтернатива на титулярите за Маурисио

...
Юношите на Тотнъм са добра алтернатива на титулярите за Маурисио
Коментари Харесай

Талант от школата на "Тотнъм" донесе победата срещу "Милан"

Юношите на " Тотнъм " са добра опция на титулярите за Маурисио Почетино. Това е изводът от дуела от International Champions Cup сред " шпорите " и " Милан ". Джорд Кевин Нкуду осъществя единственият гол в 47-мата минута.

Почетино не можеше да разчита на цели 12 души, половината от които сме привикнали да виждаме измежду титулярите и са част от халфовата линия.

Дженаро Гатузо разчиташе на своите титуляри, само че отвън сметките остана Леонардо Бонучи, който по всичко проличава ще се завърне в " Ювентус ". Капитан в дуела беше Алесио Романьоли, който си партнираше в центъра на защитата с Матео Мусакио.

Снимка: Reuters

" Милан " доста рядко създаваше проблеми на вратаря Мишел Форм. Патрик Кутроне имаше най-хубавите обстановки за италианците през първото полувреме, само че през второто по този начин и не съумяха символичните посетители в дуела да създадат нещо забавно.

Голът на Нкуду пристигна след фрапантна неточност в изнасянето на топката. Футболист на " Милан " подаде топката на младия гений, който със мощен шут разстреля одеве влезлия Джанлуиджи Донарума.

Това е втора победа за " Тотнъм " в ICC 2018, а " Милан " остава с 1 точка след загуба с дузпи от " Манчестър Юнайтед ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР