Юношите на Септември (София) загубиха с 2:4 от връстниците си

...
Юношите на Септември (София) загубиха с 2:4 от връстниците си
Коментари Харесай

Септември даде сериозен отпор на Рейнджърс, но загуби с 2:4 в Младежката Шампионска лига

Юношите на Септември (София) изгубиха с 2:4 от връстниците си от Глазгоу Рейнджърс в Младежката Шампионска лига. Срещата се игра на стадион Славия в квартал Овча купел. Момчетата на Иван Гешев записаха мощно първо полувреме, само че след почивката не устояха на натиска на шотландския отбор. В воин на мача се трансформира британският нападател на гостите Тони Уестън, който порази на три пъти българската врата.
 Септември (София) излъга албанци и стигна втори кръг на младежката Шампионска лига
Септември (София) излъга албанци и стигна втори кръг на младежката Шампионска лига

Никой различен български тим не е достигал до тази фаза

Мачът стартира с рискови удара на Мартин Стойчев, които обаче не откриха мрежата на Рейнджърс. В десетата минута Уестън можеше да открие резултата, само че гредата избави стража на Септември Ивайло Илиев. След девет минути Уестън изскочи самичък против Илиев, само че българският вратар избави майсторски. В 21-ата минута обаче деветката на Рейнджърс откри резултата с добавка. В 25-ата минута обаче Симеон Александров изравни с акуратен изстрел - 1:1.
 Снимка 554813
Източник:

В 30-ата минута Септември излезе напред в резултата! Стойчев порази вратата на шотландците с глава - 2:1! В последната минута на първото полувреме обаче Коул МакКинън направи 2:2 след следващо центриране в наказателното поле на отбора от София. В 50-ата минута капитанът Панайот Пасков докосна попадението, само че вратарят Джей Хогарт избави удара му. Буквално в ответната офанзива Уестън се разписа за 3:2 - Рейнджърс още веднъж поведе. В 71-ата минута централният нападател оформи своя хеттрик след безредие пред вратата на Септември.

Така Рейнджърс завоюва с 4:2 дуела в София, а през декември следва реванш в Шотландия.
 Септември (София) прикани за поддръжка против Рейнджърс
Септември (София) прикани за поддръжка против Рейнджърс

В сряда (24.11.2021) от 15:00ч. на стадион " Славия " играчите на Иван Гешев ще посрещнат шотландците
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР