Юношите на Ботев Пловдив се класираха за финала на Gothia

...
Юношите на Ботев Пловдив се класираха за финала на Gothia
Коментари Харесай

Юношите на Ботев Пловдив се класираха за финала на Gothia Cup
Юношите на Ботев Пловдив се класираха за финала на Gothia Cup
Отборът на Ботев Пловдив (набор 2004) се класира за финала на най-големия младежки шампионат в света Gothia Cup. В полуфиналите "канарчетата" реализираха минимална победа с 1:0 над MERIGNAC, S.A от Франция.

"Жълто-черните", водени от Георги Онов и Илия Иванов, направиха следващия си мощен мач и изцяло справедливо в съботния ден ще играят в борбата за трофея. Единственото попадение означи Никола Гелин още в първата минута на срещата. Представителите на настоящия международен първенец по този начин и не съумяха да застрашат съществено вратата на пловдивчани. Малко преди края българите бяха близо и до втори гол, само че след удар от междинна отдалеченост топката се спря в напречната греда.

По този метод Ботев стана най-успешният български отбор на Gothia Cup и за първи път роден клуб ще спори в борбата за трофея на най-мащабния шампионат в света. Финалната среща е в 10:45 часа в събота, а противникът ще стане явен малко по-късно през днешния ден.

Тази година присъединяване в Gothia Cup при набор 2004 взимат близо 200 тима от целия свят. По пътя към финала ботевистите изиграха 10 мача, в които записаха 9 победи и едвам едно тъждество, като победиха отбори от Швеция, Хонг Конг, Съединени американски щати, Малайзия, Норвегия, Бразилия и Франция. /БГНЕС

Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР