Юношите на България до 19 години победиха връстниците си от

...
Юношите на България до 19 години победиха връстниците си от
Коментари Харесай

Браво! Разбихме Сърбия на футбол, имаше и екшън

Юношите на България до 19 години победиха връстниците си от Сърбия с 4:1 във футболна контрола в Симитли. Атанас Кабов даде задатък на момчетата на Ангел Стойков в 17-ата минута след отлична асистенция от дясно на Ертан Томбак. Юношата на Левски удвои след половин час игра с удар от 17-18 метра в горния ъгъл на вратата на противника.

Две минути по-късно Емил Янчев от Черно море направи резултата типичен с шут от десетина метра след карамбол в пеналта на сърбите след изстрел на Доминик Янков. Поизнервени от развоя на мача, гостите получиха три червени картона след почивката. Давид Дунджерски беше изпъден от игра в 46-ата минута с втори жълт от основния съдия Димитър Димитров, който разреши на негово място да влезе Стефан Величкович.

В 60-ата минута Димитров в профил от аварийна пейка и старши треньорът на сърбите Милош Велебит поради остра реакция на експерта при едно присъждане на тъч. Само две минути по-късно Игор Максимович понижи за 1:3 с прекрасен удар от дъгата пред наказателното поле, с който не даде късмет на вратаря Иван Дюлгеров. В последния четвърт час получиха още два червени картона и приключиха мача с 9 души.

Първо в 76-ата минута Велко Николич беше изпъден поради остра реакция и реплики против решение на съдията Димитров, а две минути преди края Страхиня Йованович получи втори жълти и червен картон за фаул против Борислав Вукадинов. В първата минута на добавеното време Вукадинов асистира на Радослав Живков, който оформи крайното 4:1.

Това беше последна контрола за юношите на България до 19 години преди евроквалификациите в Испания, които стартират на 20 март. Проверката беше изгледана от представител на школата на британския Уест Хaм, който беше в Симитли, с цел да следи няколко набелязани сръбски футболисти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР