Юношите на България до 17 години записаха втора загуба с

...
Юношите на България до 17 години записаха втора загуба с
Коментари Харесай

Нова тежка загуба за юношите, аут сме от Европейското

Юношите на България до 17 години записаха втора загуба с 0:3 в европейските квалификации. След като преди дни ни победи Украйна, в този момент отборът на Викторио Павлов отстъпи със същия резултат пред Ейре и няма късмет да продължи напред.

Срещата на стадион „ Ивайло “ стартира неприятно за младите ни национали и още в третата минута те изсотаваха в резултата. Адам Ида бе изведен с 40-метров дълъг пас зад тила на нашата отбарна и трансферира вратаря Дичевски.

В 18-ата минута Бари Кофи вкара втори гол, откакто получи пас в наказателното поле и със мощен шут от 7-8 метра не остави късмет на Дичевски.

След почивката нащите изравниха играта, само че Ида умъртви интригата в 73-ата минута, когато с диагонален удар по земя вкара втория си гол в мача и трети за Ейре.

В класирането Ейре е отпред с 6 точки, колкото има и Украйна. България и Азербайджан са с по 0 и нямат шансове да продължат напред, защото за втори кръг на квалификациите се класират първите два тима в групата. Напред се класират и четирите най-хубави трети тима от 13-те групи, само че България ще бъде с 0 точки, тъй като в класирането на третите тимове се броят единствено мачовете с първите два отбора в класирането - в нашия случай Украйна и Ейре, които ни биха с по 3:0.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР