Юношеският шампион по борба Мохамед Абдулкадер е вербуван от баща

...
Юношеският шампион по борба Мохамед Абдулкадер е вербуван от баща
Коментари Харесай

Бащата на задържания Мохамед Абдулкадер е ръководител на терористична организация

Юношеският първенец по битка Мохамед Абдулкадер е вербуван от татко си, с цел да се причисли към терористична организация, ръководена от родителя.

Това съобщи основният прокурор Иван Гешев във връзка на вчерашната антитеросристична акция в Бургас, при която бяха арестувани 10 души, а 21-годишният мъж се снабди с обвиняване – закононарушение против страната.

„ Баща му е един от ръководителите на терористична организация в Сирия, забъркан е във военни дейности на страната на две терористични, джихадистки групировки “, сподели обвинител №1.
Бивш първенец по битка от Бургас е упрекнат за тероризъм Мохамед Абдулкадер ходил при татко си в Сирия, има фотография в обществените мрежи с оръжие в ръка
По данни на прокуратурата не са осъществявани закононарушения от арестуваните на територията на България. Гешев добави, че няма опасност за страната ни.

Мохамед има фотоси в обществените мрежи, на които се виждат негови фотоси към танк и бойна машина, както и с автомат в ръка. Прави усещане, че те са коментирани и от негови български другари, като на никое място няма апели за тероризъм.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР