Юношеският национален отбор на България до 19 години излиза днес

...
Юношеският национален отбор на България до 19 години излиза днес
Коментари Харесай

Юношите излизат за престиж и първа победа

Юношеският народен тим на България до 19 години излиза през днешния ден в последния си мач от Елитния кръг на европейските квалификации в Група 6 против Белгия. Възпитаниците на Ангел Стойков нямат късмет за класиране на финалите във Финландия тази година след загубата с 0:2 от Франция в предния кръг. Въпреки това младите “лъвчета” ще опитат да завършат акцията позитивно, постигайки първата си победа в този стадий.

До момента тимът заема 3-ото място във краткотрайното класиране с 1 тъждество и 1 загуба на сметката си. При победа през днешния ден момчетата имат късмет да се преборят за второто място в крайното класиране в групата, в случай че в това време и Франция завоюва срещата си с Испания. за тази цел обаче нашите ще би трябвало да търсят експресивен триумф, а това може да се окаже сложна задача, имайки поради, че отборът към момента няма маркиран гол на сметката си.

Очаква се Ангел Стойков да заложи на най-хубавото, с което разполага, без значение че мачът е без значение. На вратата се чака да бъде Шейтанов, а пред него в отбрана ще работят Томбак, Андреа Христов, Петко Христов и Вакадинов. Янчев и Исуф ще са двойката опорни халфове, а Кабов и Станислав Иванов ще оперират по двете крила. Атаката ще води Кръстев, а зад тила му ще го поддържа Тилев.

Белгия също ще играе единствено за достойнството си, така кота и “Червените дяволи” нямат безусловно никакви шансове за класиране. Воденият от Герт Верхеен отбор се намира на последното място във краткотрайното класиране с две загуби и без извоювана точка досега.

Квалификации до 19 години, група 6:

БЪЛГАРИЯ - БЕЛГИЯ

Вероятни сформира:

БЪЛГАРИЯ: Шейтанов, Томбак, А. Христов, П. Христов, Вакадинов, Исуф, Янчев, Тилев, Кабов, Иванов, Кръстев

БЕЛГИЯ: Габриел, Селемекерс, Бурсенс, Бомаув, Фулон, Корин, Деваеле, Деом, Верлинден, Боонен, Оженда

Стадион: “Мунисипал”, Алкояно
Съдия: Анти Мунука (Финландия)
Начало: 18:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР