Юношеският национал Андреа Христов ще бъде продаден на Аталанта от

...
Юношеският национал Андреа Христов ще бъде продаден на Аталанта от
Коментари Харесай

Славия продава още един в Серия А

Юношеският национал Андреа Христов ще бъде продаден на Аталанта от Славия, написа 24chasa.bg.

В момента се счита, че това е най-хубавата школа на Апенините. Така за по-малко от година школата на “белите” праща трети човек в италианското състезание. Първи бе братът на Андреа - Петко, който подписа контракт с Фиорентина и към този момент постоянно играе в примавера.

Тази зима централният нападател Калоян Кръстев пък бе даден чартърен на Болоня с алтернатива за закупуване през лятото. До няколко дни се чака трансфер да направи и бранителят Стефан Велков, който бе оглеждан от най-големите тимове на континента, само че по-късно няколко травми го върнаха обратно в развиването му.

Връзката на Славия с Аталанта направил бащата на вратаря Емануеле Джерия, който пристигна в София и е запаса на Андонис Стериакис. Той също е много забавен футболист и доста скоро, евентуално още това лято, може да бъде продаден.

Така малко по малко на “Овча купел” направиха най-хубавата школа в България, като не стопират развиването на младите си гении, за разлика от останалите ни тимове. Пък даже и да не се потвърдят в Италия, клубът ще разполага с готови по тяхната методика играчи, които сигурно ще се отличават над останалите в елитната ни група в най-скоро време.

В същото време на лагера в Турция Златомир Загорчич заведе други младоци, които счита да наложи в най-скоро време в първия състав на Славия. Задачата този сезон е “белите” да се преборят за място в първата шестица на шампионата, която разпределя евроквотите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР