Юношеският национал Александър Макрис няма да остане в Левски и

...
Юношеският национал Александър Макрис няма да остане в Левски и
Коментари Харесай

Левски се отказа от юношески национал

Юношеският национал Александър Макрис няма да остане в Левски и ще потърси ново предизвикателство. Той бе един от главните футболисти на Димитър Телкийски в селекцията на U19, на " сините ", само че в последна сметка футболистът е останал без препоръчан професионален договор от управлението на клуба.

Това е малко необичайно, защото самият състезател попадаше в сметките на Ангел Стойков за националния тим до 19 години и е със статут на национал. Макрис играе като десен бек и е роден през 2001 година. Той не крие, че към този момент има запитвания към него, само че занапред ще взема решение какво да прави с бъдещето си.

" Няколко тима към този момент са се свързали с мен. Има и отбори от Трета лига, има и такива от Втора. Осъзнавам, че ми следва значима крачка, с цел да мога да навляза в мъжкия футбол. Ще се стремя да играя на професионално равнище през новия сезон и съм доста надъхан. Надявам се нещата да ми се получат. Интерес има, съответни предложения към момента - не, само че всичко с времето си ", признава геният.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР