Юношата на ЦСКА Димитър Маймунов вече не е част от

...
Юношата на ЦСКА Димитър Маймунов вече не е част от
Коментари Харесай

Маймунков: Смятам, че в ЦСКА има хора, които са повече за освобождаване от мен

Юношата на ЦСКА Димитър Маймунов към този момент не е част от третодивизионния ЦСКА 1948. Младият футболист разкри аргументите, заради които към този момент не е футболист на Валентин Илиев. Атакуващият състезател съобщи пред Sportal.bg, че в този тим има други хора, които са повече за освобождение от него.

“Започнах подготовка с ЦСКА. Имах сделка с Валентин Илиев, че ще съм един от тези, на които ще се разчита, тъй като съм младеж на клуба. Стартирахме с много тежки тренировки и на мен ми се възпали коляното. Не упражнявах към три седмици, само че след това започнах да упражнявам с топка и изиграх 4-5 контролни срещи. Смятам, че в този тим има хора, които са повече за освобождение от мен. Това, че съм упражнявал единствено няколко пъти са неистини. Истината е, че Валентин Илиев ми съобщи, че няма разчита на мен “, съобщи младият футболист.

“Смятам, че е много неуважително това, че ме освободиха след края на първия кръг на Югозападна трета лига. Сега ще ми е много по-трудно да си намеря нов отбор”, добави Маймунков пред Sportal.bg.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР