Юношата на Славия и бивш футболист на Мизия (Кнежа) -

...
Юношата на Славия и бивш футболист на Мизия (Кнежа) -
Коментари Харесай

35-годишен бивш футболист се нуждае от средства за лечение

Юношата на " Славия " и някогашен футболист на " Мизия " (Кнежа) - Иван Пещенски се нуждае от средства за лекуване. Той се бори с левкемията към този момент година, само че лекарите в България не могат да му оказват помощ повече. Екип в Израел е подготвен да поеме случая му, за което са нужни 250 000 $, като 100 000 $ от тях би трябвало да бъдат подадени преди постъпването му в болничното заведение.
Иван е на 35 година Той е брачен партньор, татко, наследник, брат, другар, кинезитерапевт - същински човек, събрал в себе си всички тези функции. За страдание, от преди тъкмо една година Иван е и пациент. След няколко дни с тресчица, главоболие и безсилие е признат със подозрения за пневмония, а единствено ден по-късно чува страшната диагноза - левкемия, остра миелоидна левкемия (много висок риск).
След изживяния потрес от новината за болестта, се основава първичен проект за деяние - индукция (силна химиотерапия), последвана от консолидация (поддържащи химиотерапии) и трансплантация на стволови кафези от съчетаем донор, които да доведат до трайна ремисия и до изцеление. Всички тези стъпки биват изпълнени, само че болестта рецидивира и възможностите, които дават лекарите тук с актуалните благоприятни условия, са оскъдни.
Шанс обаче дава екип от лекари в Израел, подготвен да се заеме със случая и да предприеме ограничения за изцеление и избавяне - индивидуализирана терапия, последвана от втора трансплантация на стволови кафези. Съществуваща опция, невъзможна за младото семейство. Цената за живота и здравето е галактическа - 250 000 щатски $, като е необходим депозит от 100 000 $, преди постъпването в лечебното заведение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР