Юношата на сините - Асен Митков даде специално интервю пред

...
Юношата на сините - Асен Митков даде специално интервю пред
Коментари Харесай

Асен Митков: При мен няма опасност от главозамайване

Юношата на " сините " - Асен Митков даде особено изявление пред Левски ТВ, в което показа своите усещания от провеждащата се в Белек зимна подготовка, упоритостите и упованията за бъдещето си в отбора.

Какво показа още играчът може да видите във видеото:

" Чувствам се ужасно и пределно стимулиран за втория стадий на подготовката. Баща ми е потомствен левскар, само че в никакъв случай не ми е налагал мнението ми, когато се стигна до това да се схвана с Йончо Арсов и Петър Карачоров да мина от Ботев в най-великия тим на България.
 Филип Кръстев става стотният футболист с мачове за Славия и Левски
Филип Кръстев става стотният футболист с мачове за Славия и Левски

Съперничеството сред " сини " и " бели " е към този момент на 108 години

Притеснение не бих споделил, а по-скоро свръхконцентрация да оказа помощ на тима и покажа качествата си. Изключително огромна е разликата сред юношеския и мъжкия футбол. По-опитните ни оказват помощ. Благодарен съм на всеки един от тях за отношението им към мен. Професионалният футболист би трябвало да демонстрира извънредно доста старания, с цел да бъде на доста високо равнище.

Всеки ден узнавам нещо ново от Стоилов. Промени динамичността ми на играта и позиционирането ми във фаза отбрана и фаза офанзива. При мен няма заплаха от самозабравяне, тъй като знам, че с Божията помощ не мога да реализира нищо. Обичам да чета книги за личностното ми развиване и автобиографии на известни персони, и като всеки естествен младеж да извозвам време в интернет.

В момента чета автобиографията на Ван Бастен. Пожелавам си и имам вяра, че Левски ще завоюва Купата на България ".
 Левски се отхвърли от набелязаните беройци, Цонев остава
Левски се отхвърли от набелязаните беройци, Цонев остава

Има огромни шансове да понижи заплатата си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР