Юношата на Нефтохимик и бивш футболист на клуба Светослав Козаров

...
Юношата на Нефтохимик и бивш футболист на клуба Светослав Козаров
Коментари Харесай

Бивш играч на Нефтохимик в тежко състояние, нуждае се от кръвна плазма

Юношата на Нефтохимик и някогашен футболист на клуба Светослав Козаров се нуждае от незабавно вливане на кръвна плазма, заяви треньорът от школата на " зелените " Георги Терзиев.

Той е кръвна група 0+, и се нуждае от кръвна плазма от преболедувал Коронавирус 19, без значение от кръвната му група като би трябвало да са минали не по-малко от 28 дни след позитивния PCR тест на донора.

Кръвната плазма се събира в Националния център по кръводаряване в София и по-късно се транспортира до Бургас.

" Светльо се намира в болница и е в тежко положение! Надяваме се, че ще има хора, които да се отзоват без значение в коя кръвна група са. Всеки, който желае да помогне, може да отиде в Центъра по кръводаряване, да му бъде направено проучване дали може да даде плазма и в случай че може, дано да напише на заявката " За Светльо ".

" Искам да благодаря на трима бургаски футболисти, които към този момент се отзоваха - Милен Гамаков, Петър Патев и Венелин Филипов, и тримата играчи на Славия ", сподели още Георги Терзиев.

* За повече информация или предпочитание за донорство може да се обърнете към треньора от ДЮШ на Нефтохимик, Георги Терзиев на телефон +359 89 688 4451. Клубът и околните благодарят авансово на всички отзовали се!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР