Юношата на Локомотив Пловдив Стефан Дафовски призна, че настоящият му

...
Юношата на Локомотив Пловдив Стефан Дафовски призна, че настоящият му
Коментари Харесай

Дафовски: Разликата в класите спрямо Локомотив е много голяма

Юношата на Локомотив Пловдив Стефан Дафовски призна, че актуалният му тим – Родопа, се е показал в най-хубавата си светлина против „ смърфовете”, макар провалянето с 0:4.

Дафовски регистрира сериозната разлика в класите сред двата тима, като призна, че изискванията в отбора от Смолян са прелестни за равнище Трета лига.

„ Момчетата се раздадоха на 100% и демонстрираха всичко, на което са способни. Разликата в класите си пролича. Приехме един от най-хубавите тимове в България, който не е нужно да споделям какво реализира последните години”, стартира Дафовски.

„ Искам да благодаря на всички хора, които бяха през днешния ден на стадиона в работен ден. За подобен мач не се изискват доста думи, с цел да се мотивираш. Мачът приказва самичък за себе си. Част от футбола е да избавям дузпи. Радвам се, че отразих, само че не съм удовлетворен от резултата. Родопа ме потърси през лятото и усетих, че планът е добър. Не трябваха доста думи, с цел да дойда. Условията са напълно положителни за Трета лига. Няма с какво да се оплачем, защото всичко на равнище организация е прекрасно”, продължи стражът на отбора от Смолян.

„ Дай Боже нагоре да се развъртвам във футбола. В последните години имах нелепи травми, само че се надявам, че съм на верния път и оттук насетне единствено нагоре. Целта при нас е идентична – да вземем успеха. В нашата група, в случай че изключим два тима, всички други са конкурентни. Нямаме право да подценим никой и противоположното. Нещата са конкурентни в нашата лига и излизаме всеки мач за победа. Нямаме съответно сложена цел”, приключи Дафовски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР