Юношата на Черно море (Варна) Данаил Димов подписа договор с

...
Юношата на Черно море (Варна) Данаил Димов подписа договор с
Коментари Харесай

Юноша на Черно море подписа с шотландски клуб

Юношата на Черно море (Варна) Данаил Димов подписа контракт с шотландския третодивизионен футболен клуб Питърхед след сполучлив експериментален интервал.

19-годишният младок през есента беше признат за студент в университета в Абърдийн и от няколко седмици тренираше на " Балмуур Стейдиъм ", като съумя да впечатли мениджъра Джеймс Макинали.

Димов стана голмайстор на Черно море с 21 попадения в 28 мача при историческата първа купа на варненци в елитната юношеска група на България до 19 години.

" Мисля, че това беше съвършен сюжет и за двете страни. За Даниел ще бъде комфортно да играе при нас, тъй като той учи в Университета в Абърдийн. Първото нещо, което ще създадем в този момент, е да се опитаме да му намерим тим в Хайланд лигата (б.а. пето равнище на шотландския футбол), където да го преотстъпим, тъй като той се нуждае от мачове. Със сигурност е надарен, тъй че като понатрупа игрова процедура ще си го върнем през януари и ще преценим. Той е ляво крило, доста е бърз и умее да дриблира. Надявам се да му помогнем да се развие ", разяснява Макинали.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР