Юношата на Черно море Денислав Ангелов се отчете с гол

...
Юношата на Черно море Денислав Ангелов се отчете с гол
Коментари Харесай

Юноша на Черно море с гол за националния U18 срещу Украйна

Юношата на Черно море Денислав Ангелов се регистрира с гол за националния тим до 18 години при триумфа с 3:0 против Украйна в контролна среща играна на стадион “Христо Ботев ” в Благоевград.

``
реклама

Младият гений от академията на “моряците ” се появи в игра на почивката и единствено след 20 минути на терена съумя да открие резултата. Той осъществя, откакто бе изведен самичък против вратаря на украинския отбор и плъзна топката около него.

В 86-ата минута след осъществяване на директен свободен удар, влезлият като запаса Шамиш от Украйна си означи автогол, а две минути по-късно Патрик-Габриел Галчев простреля вратаря от фаул, с цел да фиксира и крайния резултат.

В националния отбор е още един младеж на Черно море – Даниел Стоянов, който обаче не взе присъединяване в тази среща. Двамата са част от отбора на “моряците ”, който е водач в Елитната група до 19 години.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР