ЮНО, Аляска (AP) — Републиканският губернатор на Аляска Майк Дънлийви

...
ЮНО, Аляска (AP) — Републиканският губернатор на Аляска Майк Дънлийви
Коментари Харесай

Бюджетният план на губернатора на Аляска включва приблизително $3400 чекове за жителите и дефицит от близо $1 милиард

ЮНО, Аляска (AP) — Републиканският губернатор на Аляска Майк Дънлийви показа бюджетен проект в четвъртък, който ще заплати на жителите петролно благосъстояние дял от към $3400 през идната година, употребявайки формула, която законодателите съвсем изоставиха, и употребяват спестяванията, с цел да запълнят приблизителния недостиг от $990 милиона.

Предложението не включва нарастване на финансирането на учебно заведение K-12 на възпитаник формула, макар че Dunleavy, някогашен учител, сподели, че чака образованието да бъде отпред на полемиките, когато законодателите се съберат за новата си законодателна сесия идващия месец. Той сподели, че желае законодателите да обмислят предлагането му от предходната сесия, което ще обезпечи бонуси на учителите като метод да им помогне да наемат и задържат чиновниците им.

Дънлийви разкритикува федералното държавно управление и групи, които оспориха петрола, минното дело и други планове за развиване в Аляска, заявявайки, че е оставил щата с избор като нужда от н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР