Юнкер и Мей са постигнали много добър напредъкПо време на

...
Юнкер и Мей са постигнали много добър напредъкПо време на
Коментари Харесай

Юнкер и Мей са постигнали много добър напредък

Юнкер и Мей са постигнали доста добър прогрес
По време на срещата в Брюксел сред ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер и английския министър председател Тереза Мей беше реализиран доста добър прогрес. Това съобщи представител на Европейска комисия, представен от Ройтерс.

„ Много добър прогрес беше реализиран на срещата на ръководителя Юнкер с премиера Тереза Мей. Работата продължава “, съобщи източникът. За момента няма повече детайлности.

На 14 ноември английското държавно управление съгласува план на съглашение за изискванията за Брекзит. Сега то би трябвало да бъде утвърдено дружно с политическа декларация на срещата на върха на Европейски Съюз, която ще се организира в неделя. За да влезе съглашението в действие, то би трябвало да бъде утвърдено и от Европейския парламент, и от английските законодатели.

Преговорите сред Лондон и Брюксел за изискванията, на които Англия ще напусне Европейски Съюз, започнаха на 19 юни 2017 година в белгийската столица. Година по-рано се състоя референдум, на който почти 52% от британците гласоподаваха за напускането на районната организация. Официално Брекзит ще се състои 29 март 2019 година, след което би трябвало да настъпи временен интервал, който ще продължи до края на 2020 година /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР