Юнис Шрайвър, внучка на покойната сестра на убития президент Джон

...
Юнис Шрайвър, внучка на покойната сестра на убития президент Джон
Коментари Харесай

Голямо щастие за наследница от клана Кенеди, днес тя...

Юнис Шрайвър, внучка на починалата сестра на убития президент Джон Кенеди, се венча за своя фаворит Майки Серафин Гарсия - изпълнителен шеф на огромна автокъща. На церемонията, състояла се в църквата “Свети Патрик” в Маями, участвали единствено техните родители и близо 30 души посетители.

Булката, която е кръстена на своята известна баба, бе решила да уважи паметта ѝ, като се омъжи със сватбената ѝ рокля на марката Dior. “Баба ми Юнис Кенеди Шрайвър я е носела на сватбата си с дядо ми на 23 май 1953 година 67 лета по-късно аз я сложих, с цел да се омъжа за Майки”, разяснява Юнис пред списание “Vogue”. По думите ѝ, моделът с цвят слонова кост на няколко места бил разяден от молци, само че това не я спряло в избора ѝ.

Шрайвър занесла роклята в първокласен булчински бутик в Маями, с цел да ѝ нанесат някои корекции. Там дружно с дизайнерите решили да трансформират горната ѝ част, като отстранен ръкавите и основат по-модерно бюстие. Благодарение на това, че с баба ѝ са с един и същи растеж и сходна конструкция, не се наложило “да пипат” роклята в региона на талията.

Все отново булката Юнис призна, че ѝ било доста мъчно да прекара деня в това ретро облекло.

“Роклята е тънка като хартия и изискваше доста деликатно да се движа. Дори се опасявах да седна умерено! ", споделя младоженката пред американския “Vogue”.

Очевидно по тази причина Юнис се появява по друг метод в неофициалната част на празненството. Оказа се, че долната част на остарялата сватбена одежда е прекроена в преносима: като се махне дългата пола, се получава мини-рокля. Тогава булката слиза и от токчета, представяйки се пред гостите обута с елементарни маратонки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР