Юнис Шрайвър, внучка на покойната сестра на убития президент Джон

Юнис Шрайвър, внучка на покойната сестра на убития президент Джон ...

Голямо щастие за наследница от клана Кенеди, днес тя....


Юнис Шрайвър, внучка на покойната сестра на убития президент Джон Кенеди, се венча за своя избраник Майки Серафин Гарсия - изпълнителен директор на голяма автокъща. На церемонията, състояла се в църквата “Свети Патрик” в Маями, присъствали само техните родители и близо 30 души гости.

Булката, която е кръстена на своята известна баба, бе решила да почете паметта ѝ, като се омъжи със сватбената ѝ рокля на марката Dior. “Баба ми Юнис Кенеди Шрайвър я е носела на сватбата си с дядо ми на 23 май 1953 г. 67 лета по-късно аз я сложих, за да се омъжа за Майки”, коментира Юнис пред списание “Vogue”. По думите ѝ, моделът с цвят слонова кост на няколко места бил прояден от молци, но това не я спряло в избора ѝ.

Шрайвър занесла роклята в луксозен булчински бутик в Маями, за да ѝ нанесат някои корекции. Там заедно с дизайнерите решили да променят горната ѝ част, като премахнат ръкавите и създадат по-модерно бюстие. Благодарение на това, че с баба ѝ са с един и същи ръст и подобна структура, не се наложило “да пипат” роклята в областта на талията.

Все пак булката Юнис призна, че ѝ било много трудно да прекара деня в това ретро облекло.

“Роклята е тънка като хартия и изискваше много внимателно да се движа. Дори се страхувах да седна спокойно! ", казва младоженката пред американския “Vogue”.

Очевидно затова Юнис се появява по различен начин в неофициалната част на партито. Оказа се, че долната част на старата сватбена одежда е прекроена в подвижна: като се махне дългата пола, се получава мини-рокля. Тогава булката слиза и от токчета, представяйки се пред гостите обута с обикновени маратонки.

Източник: blitz.bg