Юни месец е любим месец на милиони хора по целия

...
Юни месец е любим месец на милиони хора по целия
Коментари Харесай

Емоционален юни за Мария Бакалова! Актрисата сподели: "Живея нов живот!"

Юни месец е обичан месец на милиони хора по целия свят. Все отново през него стартира лятото! Но за една българка той е още по-специален, тъй като точно през него животът ѝ се прекатурва, само че в позитивен смисъл.

Виж още: Нина Добрев подкара скейт в дизайнерска рокля, гаджето ѝ спретна изненада за годишнината 

Българката е актрисата Мария Бакалова и става въпрос за юни 2019 година, когато стартира работата по втората част от кино лентата за Борат, който ѝ носи международна популярност, ред самопризнания, награди, както и номинация за премия " Оскар ". 

Виж още: Свежа, млада и абитуриентка: Оливия Родриго приключи учебно заведение и подвигна гръмък ваучър

" Изминаха две години, откогато животът ми се прекатурна ", показа тя, представена от " България през днешния ден ". И в действителност - Бакалова през днешния ден живее нов живот - оня, за който постоянно е мечтала. Тя е актриса от международен сан, живее в меката на киното и работи с топ имената на Холивуд. Така да вземем за пример си партнира с Дейвид Духовни по продукция на Netflix. Последваха и още, и още филми и задължения. 

Виж още: " И въпреки всичко тя се върти ": Анджелина Джоли с нов татус на забавно място, свързват го с Брад Пит 

Мария Бакалова е и фаворитка на топ марки от стилната промишленост. Наскоро Louis Vuitton ѝ пратиха впечатляващи слънчеви очила, с които ще свети през лятото. Същият бранд я облече и за церемонията по премиите " Оскар ". На Critics’ Choice Awards я видяхме в рокля на Prada. На премиите " Златен глобус " пък - в Armani.

Изображение: https://www.instagram.com/mariabakalovaofficial/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР