Юни е. Всеки тайно си мечтае за почивка - да

...
Юни е. Всеки тайно си мечтае за почивка - да
Коментари Харесай

Винаги напълняваш по време на отпуск? Реши проблема с 3 прости правила

Юни е. Всеки скрито си мечтае за отмора - да се освободи от насъбраното напрежение, да възвърне салдото във вътрешния си свят, да си напомни пречистващото неспокойствие от вземането на неразумни и импулсивни решения.

Възможно е обаче вместо да послужи за разтоварване и празник на сетивата този дълго чакан отпуск да ни накара да се почувстваме още по-потиснати. Така ваканцията като че ли става наше неизказано опрощение да се отдадем на неприятните си привички.

Казваме си: "Каква отмора ще бъде, в случай че си гледаме часовника, броим калориите, мислим за битовизмите? " , с цел да не се тревожим за нездравословните решения, които взимаме. Но в последна сметка никой не желае да се върне, добавил няколко кг вповече паралелно до сувенирите.

 отмора диети iStock

Днес ще ви разкрием кои правила ще ви оказват помощ да останете във форма, до момента в който сте на отмора. Вярваме, че това ще се отрази удобно освен на фигурата ви, само че и на вътрешния ви комфорт. В резултат на това кантарът няма да ви изненада.

Напомняме ви, че два кг от горната страна след пътешестване до морето не са краят на света, само че е значимо да мислите за тялото си. Защото няма по-мощен източник на хубост и сила от здравия организъм.

Към галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР