Юнайтед предлага на Де Хеа нов дългосрочен контрактМанчестър Юнайтед възнамерява

...
Юнайтед предлага на Де Хеа нов дългосрочен контрактМанчестър Юнайтед възнамерява
Коментари Харесай

Юнайтед предлага на Де Хеа нов дългосрочен контракт

Юнайтед предлага на Де Хеа нов дълготраен договор
Манчестър Юнайтед има намерение да започва договаряния с вратаря на тима Давид де Хеа за продължение на договора му, заяви Военновъздушни сили.

Действащото съглашение на 27-годишния испанец с "червените дяволи" изтича през лятото на 2019 година

Манчестър Юнайтед може автоматизирано да задейства алтернатива за удължението му с един сезон, само че управлението желае да подписа нов дълготраен контракт със стража.

Испанският вестник "Marca" това лято заяви, че Де Хеа може да стане най-високоплатеният състезател на този пост в света. Според изданието, Де Хеа ще заработва по 21 млн. евро годишно след подписването на новия договор за пет години.

С Манчестър Юнайтед Де Хеа стана първенец на Англия, притежател на Купата, три пъти Суперкупата на страната и победител в Лига Европа. В момента най-високоплатен вратар в света е Мануел Нойер с годишно заплащане 15 млн. евро на сезон. В последните сезони на Острова непрекъснато се говореше за трансфер на Де Хеа в Реал, а през 2015 година той в действителност бе покрай прекосяване в "кралския клуб", което се провали в последните минути на летния трансферен прозорец. Реал обаче към този момент си обезпечи услугите на Тибо Куртоа и се чака да няма проблеми за преподписването на Де Хеа с Юнайтед. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР