Юнаци задържаха наглия крадец, свил заплатата на медицинска сестра в

...
Юнаци задържаха наглия крадец, свил заплатата на медицинска сестра в
Коментари Харесай

Граждански арест: Юнаци задържаха наглия крадец, свил заплатата на медицинска сестра! Дивакът пръска със спрей и плаши, че е въоръжен

Юнаци задържаха наглия апаш, свил заплатата на здравна сестра в София! Дивакът пръска със спрей и плаши, че е въоръжен, написа Пик.

„ След като познах индивида, се обадихме на 112. Обадих се и на мой другар да пристигна. Бандитът като разбра какво става, извади спрей и ме напръска. Плашеше, че има оръжие и да се махаме. След това спря непозната кола и нахлу в нея. Заплаши водача да кара, само че той излезе от колата. Също беше напръскан. Спря втора кола, само че отново не потеглиха “, описа Ненчо пред Нова тв.

Когато идва и приятелят, наглият апаш към този момент е заклещен, а безусловно в същия миг пристигнали и служителите на реда, които го арестували. В момента бандитът е в ареста.

Припомняме, че преди към месец наглецът влезе в здравна клиника и от стаята, в която личният състав си държи облеклата, открадна парите на здравната сестра Елизабет. Става въпрос за към 1000 лв.. В същия ден дамата трябвало да внесе вноска по заем и това е повода да носи такава сума в себе си.

„ Взех заем, с цел да си платя към банката. Но съм удовлетворена от развиването на случката. Благодаря на момчетата, че са помогнали този апаш да бъде арестуван “, показа Елизабет.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР