Юлияна Плевнелиева, доскорошна първа дама на България и съпруга на

...
Юлияна Плевнелиева, доскорошна първа дама на България и съпруга на
Коментари Харесай

Юлияна Плевнелиева избухна: Деси Банова води мъжа ми към дъното!

Юлияна Плевнелиева, досегашна първа дама на България и брачна половинка на екс президента Росен Плевнелиев, е останала потресена от следващата обществена изява на някогашния си мъж със синоптичката Деси Банова. Навръх рождество Христово президентът в интервала 2012-2017 се яви на благотворителния концерт „ Българската Коледа ” в компанията на русокоската със противоречив морал, което породи спорни мнения, научи HotArena.

Критиците на Плевнелиев не се свенят да разясняват, че той е изгубил акъла си по синоптичката и че не стопира да се излага освен в персонално качество, само че и президентската институция. И в действителност, за първи път от основаването на благотворителната самодейност „ Българска Коледа ” от президента Георги Първанов , президент на страната ни се явява в официалнатна ложа на Народния спектакъл, гушнал любовницата си. Даже Първанов, който като президент имаше алъш-вериш с певицата Мариана Попова, се появяваше с жена си Зорка за огромния заключителен концерт на акцията.

Сред вбесените от Росен Плевнелиев е и някогашната му брачна половинка Юлияна, която не крие презрението си към новата му възлюбена. „ Това момиче води мъжа ми към дъното! Показва го като панаирджийска мечка, непрекъснато устройва медийни сюжети, с цел да четка егото си, дори пуска клюки, че е бременна с близнаци от него ”, гневи се Юлияна Плевнелиева.

Тя е огорчена и от мъжа си, от който роди 3 деца по време на 15-годишния им сватбен живот, защото съгласно думите й той е разрешил да се трансформира в кукла на конци в ръцете на обиграната синоптичка.

„ Докато Росен беше президент, нито веднъж не съм го придружавала и не съм натрапвала наличието си. Децата също израснаха без татко в името на благотворния му президентски мандат. Сега няма помен от Росен , с който прекарах 15 години от живота си. Той не стопира да се излага и да дълбае дъното ”, безапелационна е Юлияна Плевнелиева. Според думите й, представени от нейни приятелки, Плевнелиев е прекалил още когато е бил сниман от папараци с Деси Банова на летището в Лондон и след това е гостувал в домакинското предаване на Гала „ На кафе ”.

„ Постоянно тръби, че желае да бъде оставен на мира, само че с държанието си демонстрира тъкмо противоположното – че желае да бъде запомнен не като заслужен политик, а като медийна звеззда с непрекъснато наличие в жълтите летописи ”, възмутена е Юлияна.
Тя съвсем не поддържа контакти с Р осен Плевнелиев , с изключение на в случаите, когато би трябвало да остави двамата си синове при татко им. Юлияна е отказала да се запознае с Деси Банова, защото я намирала за подправена, меркантилна и суетна, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР