Юлия Скрипал проговори в първото си видеообръщение, след изписването си

...
Юлия Скрипал проговори в първото си видеообръщение, след изписването си
Коментари Харесай

Извънредно от Острова! Юлия Скрипал проговори, смята да се връща в Русия!

Юлия Скрипал проговори в първото си видеообръщение, след изписването си от болничното заведение на 9 април. Дъщерята на някогашния шпионин Сергей Скрипал призна, че е имала шанс да оцелее след отравянето си и, че един ден ще желае да се завърне вкъщи в Русия, написа Блиц.

Юлия Скрипал, която бе отровена през март дружно с татко си в Салсбъри, съобщи: " Ние сме толкоз щастливи, че и двамата оцеляхме в този опит за ликвидиране. Възстановяването ни беше постепенно и извънредно мъчително ".

Юлия Скрипал даде изказване за телевизия Sky News от скрито място в Лондон, където е под полицейска отбрана. 



" Когато се пробвам да се оправя с опустошителните промени след отравянето, които ме атакуват и физически, и прочувствено, просто обричам деня си на моя татко. Искам да му оказа помощ до неговото цялостно възобновяване ", споделя Юлия Скрипал и признава:

" В дълготраен проект се надявам да се върна вкъщи в моята страна. "

Според следствието и експертизите, осъществени във Англия, Скрипал и щерка му са отровени с невротоксичен, гибелен сътрудник, наименуван " новичок ". Смята се, че веществото е било нанесено върху дръжката на външната врата в дома на Скрипал.



" Фактът, че сходно вещество е употребявано за това, е напряко фрапантен. В един момент животът ми се прекатурна надолу ", признава Юлия Скрипал, която се появи пред камерите с червен белег на врата си от тръбата за изкуствено дишане.

Направих това послание, с цел да изясня няколко неща. Моля всички да почитат моя персонален живот и персоналния живот на татко ми. Трябва ни време, с цел да оздравеем изцяло и да разберем в действителност какво всичко се е случило. Благодарна съм на съветското посолство за препоръчаната помощ, само че на този стадий не считам да се възползвам от нея. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР