Юлия Скрипал оцеля след опит за убийство, за което британските

...
Юлия Скрипал оцеля след опит за убийство, за което британските
Коментари Харесай

Юлия Скрипал: Покушението обърна живота ми с главата надолу

Юлия Скрипал оцеля след опит за ликвидиране , за което английските управляващи упрекват Русия. Но дъщерята на един от най-известните съветски шпиони сподели в особено изказване за Ройтерс, че желае да се върне в страната си в дълготраен проект , макар отравянето. " Животът ми се обърна с главата надолу ", призна тя.
 
Юлия и татко й Сергей Скрипал, някогашен полковник в съветското военно разузнаване , издал на английската работа за външно разузнаване МИ-6 десетки сътрудници, бяха открити в безсъзнание на скамейка в английския град Солсбъри на 4 март.
 
 БГНЕС, списък

33-годишната Юлия бе 20 дни в кома . " Събудих се с вестта, че сме били отровени ", сподели Скрипал в първата си медийна изява след покушението. Тя се свърза с Ройтерс посредством английската полиция.
 

Córka byłego pułkownika GRU i współpracownika brytyjskiego wywiadu Siergieja Skripala, Julia, powiedziała w środę agencji Reutera, że oboje "mieli szczęście ", że przeżyli próbę zabójstwa.
— PolsatNews.pl (@PolsatNewsPL)

Сега Юлия е в Лондон под закрилата на английската страна и точното й местонахождение се пази в загадка . Тя бе изписана от болничното заведение към пет седмици след отравянето. " Извадихме огромен шанс, че и двамата оцеляхме при този опит за ликвидиране . Възстановяването ни е постепенно и доста мъчително ", споделя още тя.-->
 

Oh well, thankfully Julia looks exceptionally healthy. Here’s an article discussing her presser:
— Mary J ONeil (@marymjoneil)

 
Юлия разкри също, че пробва да се оправи прочувствено и физически с опустошителните промени , които са й се случили. " Искам да оказвам помощ на татко ми, до момента в който се възвърне изцяло. В дълготраен проект се надявам да се върна вкъщи, в моята страна ", съобщи тя.
 

Julia skripal in her first interview said she want's to return to Russia the Brit's will have to kill her again They can't take a chance that she will tell the truth
— ben campen (@benfcampen)
 
 БГНЕС, списък

Скрипал приказва пред камерата на съветски и показа официално съобщение на съветски и британски, което споделя, че е написано от нея. Тя постави подписа си под двата документа, откакто направи изказването и отхвърли да отговори на въпроси, откакто приказва пред камерата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР