Юлия Скрипал, която в началото на месец март бе отровена

...
Юлия Скрипал, която в началото на месец март бе отровена
Коментари Харесай

Мистерия! Юлия Скрипал влизала в социалната мрежа три дни след отравянето, когато би трябвало да е в кома

Юлия Скрипал, която при започване на месец март бе отровена дружно с татко си с незнайно химическо вещество и намираща се, по данни на Лондон, в тежко положение в болница, е влизала в обществената мрежа " ВКонтакте " броени дни след случая. Според информацията, публикувана от английската страна, някогашния офицер от ГРУ и щерка му са открити в безпомощно положение на 4 март.

За последно Юлия е влизала в профила си в 8:35 часа на 7 март.



Не е допустимо да се каже сигурно дали Юлия персонално е отваряла профила си. Възможно е някой различен да е употребявал таблета или смарт телефона на младата жена и да е влезнал във " ВК ". Не е изключено и профилът й да е бил подложен на хакерска офанзива.

От друга страна, информацията за положението на 33-годишната жена и татко й е доста нищожна. Властите във Англия не позволиха чиновници от съветското консулство до потърпевшите, не им даваха опция и да контактуват с лекарите, които се грижат за отровеното семейство. Роднините на Скрипал също не бяха позволени до потърпевшите си близки.

Миналата седмица The Times заяви, че след случая Юлия е изпаднала в кома, само че броени дни по-късно се е събудила, след което отново е заспала. Вчера медиите на Острова оповестиха, че положението на младата жена бързо се усъвършенства. Тя е излязла от комата, храни се и може да беседва. Състоянието на татко й обаче, който към момента е в кома, остава сериозно.

Бившият полковник от ГРУ Сергей Скрипал и щерка му бяха открити в безпомощно положение на 4 март в британския град Солсбъри. Според английските спецслужби те са били подложени на влияние на нервно-паралитичен газ. Лондон упрекна Москва, че стои зад покушението. Между двете страни се развихри дипломатически скандал, в който бяха въвлечени над 20 страни.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР