Юлия Скрипал е получила достъп до тайна сметка от 150

...
Юлия Скрипал е получила достъп до тайна сметка от 150
Коментари Харесай

Дни преди да бъде отровена, Юлия Скрипал получила достъп до сметка със 150 хил. паунда

Юлия Скрипал е получила достъп до загадка сметка от 150 000 паунда единствено дни преди нападението в Солсбъри, твърди „ Дейли мирър “. Постъплението е от продажбата на къща във Англия, принадлежала на нейния брат Александър, който е умрял при съмнителни условия в Санкт Петербург предходната година, предава БНР.

Вестникът оповестява, че Юлия Скрипал е получила право на достъп до сметката в края на февруари от нейния татко, някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал.

Парите по сметката, които в този момент са в съветска банка, чието име не се загатва, са от продажбата на къщата, която брат й е делял с някогашната му брачна половинка Наталия, щерка на някогашен съветски офицер от разузнаването. Наталия, която в този момент е женена за треньор по тенис от Уелс, е продала къщата, като е дала половината от парите на някогашния си брачен партньор Александър.

Информацията за тайната сметка идва от племенницата на Сергей Скрипал – Виктория, която счита тази седмица да посети Юлия в болничното заведение в Солсбъри, написа „ Дейли мирър “. Британските управляващи ще й издадат виза и тя ще стане първият член на фамилията, който ще получи достъп до Юлия и Сергей Скрипал, добавя изданието.

Виктория оповестява още, че Юлия Скрипал има другар, за който е считала да се омъжи. Виктория споделя, че намира за необичайно, че след случилото се в Солсбъри няма никаква новина от приятеля на Юлия. „ Дейли мирър “ цитира съветски издания, съгласно които приятелят на Юлия и майка му са работили за компания с тесни връзки с съветските секрети служби.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР