Юлия Навалная, вдовицата на покойния руски опозиционен лидер Алексей Навални,

...
Юлия Навалная, вдовицата на покойния руски опозиционен лидер Алексей Навални,
Коментари Харесай

Юлия Навалная настоява властите да освободят тялото на Алексей, наричайки вярата на Путин фалшива

Юлия Навалная, вдовицата на починалия съветски опозиционен водач Алексей Навални, в събота (24 февруари) изиска съветските управляващи да освободят тялото му за заравяне и упрекна " демоничния " съветски президент Владимир Путин, че " изтезава " Алексей и в гибелта, предава Reuters .

В шест минутно видео, оповестено в YouTube, Навалная упрекна Путин, че държи тялото на брачна половинка й като " пленник " и сложи под въпрос истинното изповядване на християнството от страна на Путин.

Майката на Навални Людмила съобщи ден по-рано, че съветските следователи отхвърлят да освободят тялото му от моргата в отдалечения арктически град Салехард, до момента в който тя не се съгласи да го погребе без обществена гала.

Людмила Навалная съобщи, че чиновник й е споделил, че би трябвало да се съгласи с техните претенции, защото тялото на Навални към този момент се разлага, написа английската медия.

В събота сътрудници на Навални оповестиха, че управляващите са заплашили да го погребат в отдалечената затворническа колония, където е умрял, в случай че фамилията му не се съгласи с техните условия.

Във видеото прочувствената Юлия Навалная твърди, че персонално Путин е виновен за местонахождението на тялото на Навални и че той " мъчва " Навални в гибелта, както го е правил приживе.

" Вече знаехме, че вярата на Путин е подправена. Но в този момент го виждаме по-ясно от всеки път ", декларира Навалная.

" Нито един същински християнин не би могъл да направи това, което Путин в този момент прави с тялото на Алексей ".

След завръщането си на съветския президент през 2012 година Владимир Путин се нарежда като бранител на обичайните, консервативни полезности против това, което той разказва като корозивен западен демократизъм.

Той също по този начин разгласи близостта си с Руската православна черква, като постоянно се появява на служби към религиозни празници и приказва за персоналната си религия.

Юлия Навалная съобщи, че брачният партньор й е бил набожен християнин, който е ходел на черква постоянно и е спазвал Великия пост даже до момента в който е бил в пандиза. Тя добавя, че политическата му интензивност е била въодушевена от християнските полезности.

Завършвайки видеото си, Юлия Навалная упорства: " Върнете ни тялото на брачна половинка ми. Искаме да отслужим панихида и да го погребем по човешки метод, в земята, както е всекидневно в православното християнство ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР