Юлиана МетодиеваОбъркана съм. Е, не толкова колкото Стефан Янев който

...
Юлиана МетодиеваОбъркана съм. Е, не толкова колкото Стефан Янев който
Коментари Харесай

Ще се разделяме ли с Асен Василев по модела „Стефан Янев“

Юлиана Методиева

Объркана съм. Е, не толкоз колкото Стефан Янев който се чуди виртуално ще бъде ли уволнен Асен Василев, или не. Защото финансовият ни министър в неделя сподели: " Личното ми мнение е, че би трябвало да изпратим муниции на Украйна ". Ами в този момент!
Смятам, че генералът е прав. Все отново по негов адрес министър председателят сподели преди да го разкара от екипа му, че не можело негов министър да прави обособена политика от неговата. Стефан Янев беше нарекъл протичащото се при украинските ни съседи " военна интервенция " и прикани да се внимава с използването на термина " война ". Плати си за това. Сега

ще се разделяме ли с Асен Василев,

или не?

Снощи говорителката и шеф кабинета на премиера Лена Бориславова пък заподозря Прокуратурата за това, че в няколко уеб страницата са изтекли свидетелските показания на премиера Петков. И сподели нещо, което хептен ме обърка: " Всичко в тази страна тече, не бих заподозряла органите на Министерство на вътрешните работи, а на прокуратурата, това изтича, откакто те са се срещнали с нея ". Вярно, приключването на неприятни данни за едно държавно управление е неприятна работа. Съединени американски щати го знаят още когато Джулиан Асандж им сви номера с Уикилийкс. Но за какво Лена счита, че публиката не би трябвало за знае какво е споделил Кирил Петков пред европрокурорите, не излиза наяве. Че не е интимна загадка, не е. Няма да разсърди нито НАТО, нито Херо Мустафа. В последна сметка, нали таман свидетелските показания на премиера Кирил Петков станаха мотив за претърсванията по необходимост в домовете на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова! Аз даже се почувствах горда с него - накара вътрешният министър Рашков да свърши значима МВР-ска работа, за която се мота към този момент 10 месеца. Друг е въпросът, че цялата компания – и Лена и Кирил и Рашков издават до ден сегашен чувството за

безпорядък и негоден телефон

Единият свидетелствал и основал хипотетична конюнктура за „ неотложни дейности “, макар че такава няма. Другият нахлул да претърсва и събира доказателства, дето след това за нищо не стават. Изобщо – майка плаче, грамофон свири, кюнци падат, както разясняват електоралните единици.

Но ми харесва Асен Василев. Лидерско е изявлението му, че би трябвало да изпратим муниции в Украйна. Напук на лигавенето с пратките с лекарства и храна за страдащите от бомбите на Путин, както и на логистичната ни помощ. Не че от тях няма потребност. Не, в украинската покруса всичко е нужно, само че не става единствено със закуски и аспирин.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР