Юлиана Методиева Трябва спешно да се информира канцлерът Олаф Шолц

...
Юлиана Методиева Трябва спешно да се информира канцлерът Олаф Шолц
Коментари Харесай

Преди да пристигне в България, Шолц спешно трябва да се информира за някои особености в левите ни медии

Юлиана Методиева

Трябва незабавно да се осведоми канцлерът Олаф Шолц за някои особености в българския лов на риба, пардон, в българските леви медии. Стана ясно, че той е присъединил след Косово и Сърбия България в двудневната си аудиенция до Балканите. Това прави отговорностите на хората от немското посолство в София да включат в подготовката му деликатен прочит на броевете на вестник Дума. Немският общественик би трябвало да знае, че печатният орган на путинофилската партия Българска социалистическа партия, предлага ежедневно четиво препълнено с путинска агитация. Любопитен подробност е, че създателите в него четат и немска преса и си вадят цитати от нея, както както дяволът злоупотребява с евангелието.
Вижте какво се случва в органа на Българска социалистическа партия на 100-ия ден от войната на Русия в Украйна.

Стоте дни, хилядите жертви, измиращите по 60 – 100 бойци дневно, милионите бежанци, са пренебрежими обстоятелства, да вземем за пример за в. Дума и думаджиите. Защо? Защото ненавиждат Володомир Зеленски, който не клекна на Путин и не се подаде на внушенията на този или оня да изтъргува части от Украйна, с цел да получи мира. Затова и цитират немският вестник „ Ди Цайт “: „ В момента Берлин е най-загрижен за обстоятелството, че Зеленски може да употребява ситуацията си, с цел да укрепи личната си власт. “Тези думи накараха нашите леви чугунени глави да се сплотяват още веднъж в хейта си против украинския президент, рожба на Запада. " Аре стига, написа един путинофил. Като са пънкари, за какво ги въоръжават!? Щото са фашаги! “ А различен, дето синовете и внуците му и на внуците булките учат в Харвард и Оксфорд, споделя: „ Тази власт, отпред със Зеленски е изчадие на запада!Те го сътвориха и през днешния ден със боязън гледат какво неконтролирано страшилище са основали “.

Канцлерът Шолц несъмнено няма седне да дърпа ушите на цайтунга. Писали каквото писали. Знае се, на какво ги е гняв всякакви кръгове в Бундесвера. Имаха грамадни политически задръжки, че Германия не може да праща оръжие на Украйна поради историята си. Стана обаче ясно, че точно поради нея би трябвало да праща. Ето че, Германия скоро ще има най-голямата стандартна войска в Европа, без да има нуклеарно оръжие и ще бъде в границите на НАТО! И светът си отдъхна. Германските елити от дълго време усещаха, че зависимостта от Русия опонира на западния либерален избор на Германия. От оня ден обаче всичко пристигна на мястото си. Шолц удари ненадейно спирачка. Направи завой на 180 градуса. Показа, че Германия не се движи в вярна посока, че е подвластна от съветския газ и по този начин нататък и че по този начин повече не може. Фрау Меркел, не сте посрамена от наследника си!

Авторите на Дума и фейсбук тружениците не връзват две и две. Като цяло не го могат. Те слушат Дмитрий Песков, този ненормално злобен човек. Пиарският способ на представителя на Путин е оптимално да обезчовечи украинците, да ги лиши от филантропична стойност. По случай 100-ия ден на войната, този пар екселанс представител на съветския политически менажмент, сподели: “ Успяхме да освободим от пронацистките въоръжени сили Украйна, както и непосредствено от националистически детайли, и на хората е предоставена опция да стартират да откриват кротичък живот “. Разбирайте, руснаците в Донецката и Луганската национални републики ще живеят в мир и благополучие. Етническия украинец кучета го яли. Можем да го изтребим и смажем с ракети, с бомби, да подпалваме къщите му, да изнасилваме дамите му и да изпратим децата му във постоянно сирачество. Олаф Шолц, добре сте пристигнал у нас! И не се срещайте с хора, които са създатели или читатели на вестник Дума, неподражаемият подмазвалник на Владимир Путин.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР