Юлиан Вергов влиза в една от главните роли в новия

...
Юлиан Вергов влиза в една от главните роли в новия
Коментари Харесай

Юлиан Вергов влиза в новия шести сезон на Под прикритие

Юлиан Вергов влиза в една от основните функции в новия шести созон на " Под прикритие ". Това издаде режисьорът Виктор Божинов на конференция за продължението на един от най-успешните сериали у нас. Добрата вест за почитателите на престъпната поредност е, че и Михаил Билалов се завръща в сериала. Неговият воин Петър Туджаров- Джаро умря в последния сезон, само че в този момент ще се завърне в историята. 

Сериалът ще бъде сниман през август тази година и най-вероятно ще бъде излъчен догодина  след близо 8-годишно спиране.

Друг основен воин, който ще взе участие и в новия сезон, е на Мариан Вълев - Росен Гацов - Куката. 

Сериалът стартира да се излъчва за първи път през април 2011 година и наблюдава историята на Мартин - млад служител на реда, който влиза под прикритие в бандата на най-опасния мафиотски необут в България.

Сериалът е продаден и на телевизия „ Фокс крайм ", а първият сезон е възложен за лъчение на международния кино дистрибутор „ Ню Филмс Интернешънъл ", който популяризира сериала в Китай, Виетнам, цяла Латинска Америка, Германия, Франция, Англия, Полша, Турция. През 2011 година „ Ню Филмс Интернешънъл " разгласи, че има намерение да трансформира „ Под прикритие " в първия 3D сериал в света, въпреки по-късно да не се загатва за развиване на този план.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР