Юлиан Вергов очевидно не е особено притеснен от развихрилия се

...
Юлиан Вергов очевидно не е особено притеснен от развихрилия се
Коментари Харесай

Юлиан Вергов нехае за Диана Димитрова

Юлиан Вергов явно не е изключително обезпокоен от развихрилия се скандал с актрисата Диана Димитрова. Вече втора седмица звездата не е проронил и дума, откакто колежката му упрекна " едно лице ", че я е пребил грубо през далечната 2017 година по време на фотоси.

Димитрова не назова името му непосредствено, само че даде няколко жокера, които помогнаха на публиката да се убеди, че засяга точно него. Междувременно обява в таблоида " Уикенд ", преписана от всички други медии, непосредствено го разобличи като индивида, вдигнал ръка против колежката си, с която преди този момент е имал краткотрайна интимна връзка. Прокуратурата към този момент стартира следствие по случая.



В неделя Юлиан Вергов бе сниман за първи път от папараци след експлоадирането на абсурда. Актьорът бе щракнат в центъра на София от фоторепортер на таблоида " България през днешния ден ". Вергов бе топло облечен с оранжево пухено яке, а на гърба си имаше голяма раница. Той си бе поставил и оранжеви слънчеви очила, които обаче са диоптрични и му оказват помощ да виждат по-добре. Юлиан беше очевидно спокоен и ровичкаше в мобилния си телефон. Той изрично отхвърля да разяснява какво и да било, обвързвано с обвиняванията на Димитрова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР