Юлиан Вергов е вдигнал луд скандал в хотел на Черноморието,

...
Юлиан Вергов е вдигнал луд скандал в хотел на Черноморието,
Коментари Харесай

Юлиан Вергов вдигнал луд скандал в хотел! Актьорът крещял и беснял пред ошашавените гости

Юлиан Вергов е вдигнал вманиачен скандал в хотел на Черноморието, научи HotArena. Актьорът крещял и беснял във фоайето на първокласен хотел във Варна пред ошашавените посетители, защото отказвали да го настанят по-рано в резервираната за него стая.

Екранният доцент Банков от болница „ Свети Кирил ” в хитовата докторска поредност „ Откраднат живот ” имал присъединяване в театрална режисура в морската столица и авансово си запазил студио. Добродушният Вергов нямал имидж на скандалджия, само че бил раздразнителен от продължителното пътешестване. Когато дошъл по обяд в хотела, с изненада открил, че настаняването на нови посетители се правило след 14 часа. Юлиан не желал да чака 2 часа и се счепкал грубо с рецепционистката, която не съумяла да го убеди, че разпоредбите важат за всички. В някои хотели настаняването ставало даже и в по-късни часове.

Очевидци на разправията описаха по какъв начин 47-годишният артист се държал като развилнял се младеж, настоявайки да го настанят на секундата. „ Претрепан съм от отмалялост, трява да подремна, тази вечер играя! Пътувал съм 6 часа, станал съм сутринта в 5,30 и вие в този момент ми казвате, че не мога да си взема душ и да подремна. Не ме интересува, в случай че би трябвало, ей тук лягам и задрямвам ”, крещял Вергов.

От рецепцията неведнъж се опитвали да го укротят и да му обяснят, че камериерките още почистват пространствата, само че Юлиян не желал и да чуе. Укротил се едвам, когато от личния състав се разтичали и небрежно привели в безупречен тип една от стаите, с цел да го настанят. През целия си престой в хотела Вергов прекосявал като буреносен облак около рецепцията и не поздравявал никого от личния състав.

В момента звездата от „ Откраднат живот ” интензивно отмарял с щерка си Алена и майка й Ирина на каравана в обичания си къмпинг „ Арапя ”. Неотдавна Вергов и някогашната му половинка още веднъж затоплили връзките си. Първи смяната на любовния му статус забелязали сътрудниците му от постановката „ Neoдачници ” в Народния спектакъл. След края на представлението всички отишли на вечеря, а Юлиан се появил на сбирката в компанията на Ирина и Елена и прекарали вечерта като същинско семейство, написа " Уикенд ".   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР