Юлиан Вергов е известен с буйния си нрав. Актьорът не

...
Юлиан Вергов е известен с буйния си нрав. Актьорът не
Коментари Харесай

Железният Вергов чупи пръсти в бой с престъпници и мутри

Юлиан Вергов е прочут с буйния си манталитет. Актьорът не се тормози да влиза в ръкопашни битки, когато би трябвало да се пази в сериозни обстановки. Вергов нееднократно е споделял, че съвсем няма част от тялото, която да не е чупил най-малко по един път, а повода за това са освен рисковите му занимания, само че и размяната на юмруци, написа " Ретро ".

Звездата на Народния спектакъл не можел да не помни по какъв начин преди години изпочупил всичките си пръсти, откакто се сбил с апаш в центъра на София. Тогава с майката на щерка му – Ирина, били пресни гаджета и лежали в жилището му, говорейки си сантиментално. През прозореца обаче Вергов забелязал, че подозрителен вид разрушава една от колите, паркирани долу, с цел да открадне радиото. Започнал да го следи с взор и видял, че апашът подкарва и втора кола, която в действителност била неговата. В бързината артистът изтичал на открито по тениска и боксерки и сплашил крадеца. Той обаче го нападнал и почнал да размахва против него отвертка и тогава се стигнало до пердах. След края на битката Вергов усетил нечовешка болежка в ръцете. Ирина го закарала в „ Пирогов “ и се оказало, че всичките му пръсти са счупени, поради което го гипсирали.

През 2017 година, точно на Коледа, артистът още веднъж стана жертва на крадци на коли, които се пробвали да разбият неговата пред дома му, само че ги спипал на място. В коледната вечер Юлиан имал покана за посетители при свои близки другари и на път към колата си видял, че към нея се суетят двама души. Без да се изплаши или пък занапред да стартира да търси подпомагане от органите на реда, известният артист решил да вземе нещата в свои ръце, изключително откакто забелязал, че единият се опитвал да извади нещо от таблото на колата. Юлиан се затичал към тях, първият избягал, само че вторият крадец попаднал безусловно сред юмруците му. След екшъна звездата от дребния екран огледал автомобила си и видял, че крадците са разрушили шофьорската му брава, откъдето влезнали. Други вреди и неналичия нямало, въпреки в жабката на автомобила да имало дигитален фотоапарат, както и дребна сума пари в евро.

Досега колите на артиста били ставали обект на похищения 4 пъти, а крадци са разбивали и жилището му два пъти единствено в границите на една година.

„ Не ме е боязън да скачам на пердах и това е най-голямата ми мощ против конкурент, тъй като има мощни хора, само че плашливи. Излизал съм с голи ръце да се удрям на автомагистралата и с две варненски мутри, които изскочиха от джипа си дружно с бухалки и отново аз ги надделях “, споделя звездата от Народния спектакъл. Вергов е и професионален хокеист и точно поради дългите години тренировки в този спорт усвоил много бойни тактики.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР