Юлиан Вергов е гост-звездата в първото издание на „Шоуто на

...
Юлиан Вергов е гост-звездата в първото издание на „Шоуто на
Коментари Харесай

Юлиан Вергов и Димитър Рачков си мерят рейтингите

Юлиан Вергов е гост-звездата в първото издание на „ Шоуто на Николаос Цитиридис” по bTV, което се излъчва от през днешния ден във времето, непокътнато преди за Слави Трифонов-22.30 часа. Актьорът, който в последно време феновете свързват повече с Нова телевизия поради „ Откраднат живот” е определен да си приказва с новия водещ тъй като бе звезда в първия комедиен сериал на bTV „ Тя и той”. Сапунката вървеше в далечната 2002 година, а в нея сексимволът си партнираше със Стефания Колева.

Половин час по-рано пък-в 22.00, Слави Трифонов ще стартира своето шоу в купената от него телевизия „ 7/8”. При него на посетители ще бъде Димитър Рачков и по този начин двамата ще влязат в директен конфликт за вниманието на феновете.
Междувременно името на водещия от гръцки генезис Николаос Цитиридис се трансформира в мотив за многочислени смешки и закачки в обществените мрежи.

„ Гърците ни превзеха с изключение на с узо и море, и с ТВ стратегия. НАРОДЕ! “, „ Най-после грък да пристигна у нас, все ние - у тях “, „ DMS #ЕДНОПОСОЧЕНБИЛЕТЗАГЪРЦИЯ “, „ Гъркът, сбъднал американската фантазия в България “, „ Докато се опиташ да му прочетеш името и шоуто ще свърши “, Не го знам кой е този Индивидис “ и „ Няма ли българи, че се прибягна до грък! Не че нещо, но най-малко да си беше сменил името този човек, в случай че живее 20 години тук! “ са единствено част от колоритните смешки по адрес на водещия.
Наричат го още „ Сиктиридис “ и „ Цикатридинис Супозиторис “.

фотография:фейсбук шоуто на николаос
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР