Юлиан Вергов е един от най-обичаните актьори в България. Едва

...
Юлиан Вергов е един от най-обичаните актьори в България. Едва
Коментари Харесай

Вергов категоричен: Маските загрозиха българките

Юлиан Вергов е един от най-обичаните артисти в България. Едва ли има жена, която да не го харесва. Талантлив, занимателен, сполучлив и обаятелен. Актьорът несъмнено сграбчва вниманието, където и да отиде.

Вергов, който до напълно скоро бе част от журито в „ Като две капки вода “, показа забавни неща за живота си, само че също и за нещото, без което в никакъв случай не излиза от у дома.

Виж още:

Актьорът не излиза без слънчевите си очила, тъй като има проблем с очите – болят го от мощната светлина. Винаги има по няколко чифта в колата, в моторите си, с цел да бъде сигурен, че в никакъв случай няма да ги не помни. 

Вергов споделя, че с времето като че ли мъжете са станали по-груби. Правят се на недостъпни и не вижда постоянно по улиците джентълменски действия. 

„ Това не е едностранно. Към дамите също имам забележки. Аз съм правил похвали на жена, само че не е възпитано да кажа... какво ми беше отговорено “, споделя пред камерата на „ На кафе “ Юлиан.

Виж още:

За да една жена направи усещане на Вергов, тя би трябвало да се държи естествено, да можеш да проведеш естествен диалог с нея. 

„ Като стартира да се кипри, да се прави на, както споделяше дядо ми на „ Боже, простиме “, работата отече “, споделя духовито Вергов.

Актьорът счита, че около карантината маските загрозиха българските дами, само че е благополучен, че към този момент не се носят на открито, тъй като към този момент „ може да се наслаждаваш “ на дамската хубост още веднъж.

Почивката за Вергов е значима, само че сега мисли повече за работа и се надява скоро да има още веднъж представления. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР