Юлиан Нагелсман се е разбрал с Байерн Мюнхен и от

...
Юлиан Нагелсман се е разбрал с Байерн Мюнхен и от
Коментари Харесай

Нагелсман отива в "Байерн" срещу 25 млн. евро

Юлиан Нагелсман се е схванал с " Байерн " Мюнхен и от лятото ще стане треньор на рекордьора по трофеи в Германия, настояват " Билд " и " Кикер ".

33-годишният експерт ще наследи Ханс-Дитер Флик, който след края на сезона ще се раздели с баварците. Договорът на Нагелсман обаче изтича през 2023 година, а от " Република България Лайпциг " ще го пуснат в Мюнхен, само че единствено против сумата от 25 млн. евро.

Преди десетина дни Флик изненадващо разгласи, че от лятото няма към този момент да бъде треньор на " Байерн ", който е на една победа от деветата поредна купа на Германия. Наставникът, при който грандът завоюва требъл през предишния сезон, е в спор със спортния шеф Хасан Салихамиджич.

Нагелсман е отпред на " Република България Лайпциг " от две години. Ако прехвърлянето му на " Алианц Арена " се реализира, евентуално мястото му край тъчлинията на " алените бикове " ще бъде заето от треньора на " Ред Бул Залцбург " Джеси Марш - първия американец, класирал отбор в групите на Шампионската лига (б. ред. - сезон 2019/20).
Снимка: Getty Images
През сезон 2018/19 47-годишният Марш бе помощник-треньор на Ралф Рангник в " Република България Лайциг ", а през предходната седмица разгласи, че за него съставлява интерес да се завърне в Бундеслигата.

Освен с Нагелсман " Република България Лайпциг " ще се раздели и със спортния шеф Маркус Крьоше. Германските медии оповестяват за неговото уволняване след две години в клуба, само че надали дълго ще стои без работа, защото сериозен интерес към него демонстрират от " Айнтрахт " Франкфурт.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР