Юлиан Константинов изчезна от телевизията! Зрителите на предаването На кафе се

...
Юлиан Константинов изчезна от телевизията!
Зрителите на предаването На кафе се
Коментари Харесай

Юлиан Константинов е с влошено здраве!

Юлиан Константинов изчезна от малкия екран!
Зрителите на предаването „ На кафе ” се чудят къде изчезна Юлиян Константинов. Оперният артист не се е появявал в ефир от няколко дни, а водещата Гала изненадващо не изяснява неналичието му, което не е особено за предаването. Обичайно, в случай че някой отсъства, в детайли се споделя къде и по кое време ще се върне. Това обаче не се случи тази седмица, когато Юлиан Константинов изцяло отсъства.

Източници на „ Уикенд ” издават, че панелистът съществено е закъсал със здравето и това е наложило отсъствието му от работа. Репортер опита неведнъж да се свърже с оперния артист в сряда, само че телефона му беше изключен.

Юлиан Константинов е зле със здравето

Не е ясно тъкмо какви са проблемите на Юлиян, само че съгласно хора от обкръжението му става въпрос или за затруднения от Ковид-19, или за бъречна или за сърдечна рецесия. В последно време Константинов се оплаквал от болки в бъбреците и корема. За благополучие, няма заплаха за живота му, само че се е наложила хоспитализация. В околните дни обаче надали ще го забележим на екран, тъй като сега са му предписани медикаменти и продължителна почива. Не е ясно дали е изписан от болничното заведение.

От много време 55-годишният Константинов е завършил с опернoто пеене и се изявява единствено по телевизионни излъчвания. Той е част от коментаторите в утринното шоу „ На кафе ”, взе участие и в първия сезон на „ Маскираният артист ” в костюма на Шотландеца.

Покрай работата му при Гала се заприказва, че от дълго време имал любовни усеща към нея. Юлиян обаче пазел копнежите си в загадка, тъй като плевенчанката е съществено обвързана с предприемача Стефан Николов. „ Той доста харесва Гала и се надява някой ден да му обърне внимание. Винаги е считал, че биха били страхотна двойка“, издават хора от близкия другарски кръг на Константинов. Той няколко пъти пробвал да ухажва тв звездата, само че все удрял на камък. Тя не го приемала съществено, а единствено като другар и сътрудник.

Неотдавна оперният ас се разведе тихомълком с дългогодишната си брачна половинка Юлия. Твърди се, че повода за ралъката е невярност от негова страна. Любопитна детайлност е, че някогашната му половинка доста наподобява на Гала – тя е висока и дългокрака русокоска. Явно мачото харесва тъкмо избран типаж светлокоси хубавици.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР