Юлиан Ангелов от ВМРО нахлупи на главата на Тошко Йорданов

...
Юлиан Ангелов от ВМРО нахлупи на главата на Тошко Йорданов
Коментари Харесай

От ВМРО нахлупиха фес на главата на Тошко Йорданов

Юлиан Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация нахлупи на главата на Тошко Йорданов от " ИТН " разкъсан фес и му сподели, че е народен изменник, в случай че бъде гласувано увеличението на секциите в Турция. Това се случи на  излизане от президентството. Пред постройката симпатизанти  на ВМРО се бяха събрали на митинг и освиркаха " ИТН " със викания „ Турски мекерета! “ и " Мутри вън! ".

След като завършиха с изявлението си пред публицисти и потеглиха по жълтите павета, от Вътрешна македонска революционна организация последваха представителите на „ ИТН “ Тошко Йорданов, Антоанета Стефанова и Ивайло Вълчев. Те нарекоха Йорданов „ народен изменник “, а дейностите им „ позор и срам “.

Малко по-рано Тошо Йорданов съобщи, че този парламент няма да просъществува повече от месец.

" Още преди изборите декларирахме, че ние няма да вършим обединения с партии на статуквото. Това е реалност. В момента ние нямаме нужния брой депутати за сформиране на държавно управление. Беше ясно, че държавно управление няма да вършим. Оттук нататък е доста близо до здравия разсъдък, че този парламент най-вероятно няма да изкара повече от един месец, което значи, че би трябвало да се направи в него най-необходимото, а това е да има почти естествен избирателен закон за идващите предварителни избори, съобщи Йорданов откакто от „ ИТН ” върнаха връчения им от президента мандат за сформиране на държавно управление.

„ Мажоритарни избори за едни месец не могат да се създадат, само че всички неистини, които бяха изречени, че Има Такъв Народ се отхвърлят от мажоритарни избори през вчерашния ден лъснаха, тъй като през вчерашния ден в правна комисия единствените, които предложиха да има мажоритарен избор беше Има Такъв Народ и всички гласоподаваха срещу, в това число представителите на ГЕРБ, които до оня ден знаете какви циркове разиграваха в пленарна зала ”, добави той. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР